Bij goede “oploskoffie” met elkaar buurten over gedeelde passie

Uit ervaring weten we wat een uurtje gedeelde passie en in vrijheid en vertrouwen met elkaar “buurten” over wat je bezig houdt, met en voor je doet. Ideeën komen tot leven, zaken rollen waar ze stagneerden, initiatieven komen op poten, kennis komt beschikbaar, problemen lossen zich op, er komt ruimte om zelfs tot innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden te komen. door het bundelen van krachten.

In elk geval is het nooit een weggegooid uurtje. Je komt altijd een stap dichter bij je doel en jouw antwoorden om verder te komen, verder met datgene waar je voor mee buurt. En dat is waar je het voor doet, waar wij het ook voor doen.

Een klankbord en platform om duurzamer te boeren

We willen graag een klankbord en een platform vormen om elkaar te ontmoeten, inspireren, van elkaar te leren, te verbinden en te groeien…. om duurzaam succesvoller te boeren.

Wordt een sterkere en succesvollere versie van jezelf

De AgriBusiness Koffie (B)uurtjes worden begeleid door AgriCoach Bianca Coenen van AgriBusiness. Zij is tevens als Erkend Agrarisch Bedrijfsadviseuse ingeschreven bij het BAS-register van RVO en heeft al vele ondernemers begeleid bij het maken van keuzes en zetten van stappen richting hun dromen, succesvoller ondernemen en het opstarten, doorstarten of veranderen naar een sterkere en succesvollere versie van zichzelf en hun bedrijf.

JA,

ik buurt mee bij het aankomende GRATIS

AgriBusiness Koffie (B)uurtje

om succesvoller te boeren!

    IK BUURT MEE OP 26 APRIL 2021 OM 15:00U.

    Meld me aan voor deze Zoom sessie

    Privacy Policy AgriBusiness Koffie (B)uurtje